Pronađite najpovoljniji smještaj !
Od:  
Do:  
Regija:
Gradovi:
Broj osoba:
Vrsta smještaja:
A-Apartman, AS-Studio apartman, S-Soba

Novosti

WINE AND FUN DAYS
U Makarskoj je festival Dalmacija Wine Expo poteka...

Sve novosti

PREPORUČAMO

Najam plovila
Najam plovila

Unajmite najbolju jahtu za odmor

Svjetionici
Svjetionici

Posjetite naše svjetionike

Hotel
Hotel

Posjetite nas u visokokategoriziranim hotelima

Izleti

Izleti
PARK PRIRODE BIOKOVOPENJANJE - LITICA BRELA
DUBROVNIK - GRAD SA 1000 SPOMENIKASPLIT - TROGIR
OMIŠ - RIJEKA CETINAMEĐUGORJE

Pogledajte sve izlete

WINE AND FUN DAYS

U Makarskoj je festival Dalmacija Wine Expo potekao, rastao i postao centralni vinski događaj Dalmacije. Stoga tjedan dana nakon poslovnog dijela festivala u Splitu, 01. i 02. svibnja 2015. Dalmacija Wine Expo se seli u Makarsku, koja je tradicionalni domaćin festivala već šestu godinu za redom. Puna dva dana na Kačićevom trgu i u Kalalargi organiirat će se niz koncerata na otvorenom uz brojne štandove na kojima će se točiti vina probranih vinara te će se moći uživati u autohtonim okusima Dalmacije. 


 

 

 

Brela

Brela (1,500 stanovnika) su prvo naselje na Makarskoj rivijeri kad dolazite iz pravca Splita, udaljena oko 15 km od Makarske. Sastoje se od starijeg (Gornja Brela) i novog dijela (Donja Brela). Današnje naselje nastalo je u novije doba migracijom stanovnika iz podbiokovskih zaselaka. Župna crkva iz XIX. st. sagrađena je na mjestu starije barokne crkve; uz groblje se nalazi srednjovjekovna nekropola s osam nadgrobnih ploča urešenih reljefima (štitovi i mačevi). U crkvi se nalazi više nadgrobnih ploča iz XVIII. st.

Zahvaljujući dugim i gustim borovim šumama, lijepim plažama, bistrom moru Brela su već nekoliko desetljeća poznata kao jedno od najprivlačnijih turističkih mjesta u Dalmaciji.

Smještajna ponuda Brela vrhunske je kvalitete, pa su hoteli u Brelima često birani za najbolje u Hrvatskoj. Osim mora i sunca, Brela nude i raznovrsne mogućnosti za sport i rekreaciju.

Blue Flag Plaža "Zlatni Rat" redovito iz godine u godinu dobija priznanje "Plava zastava", nagradu koja se daje samo plažama koje zadovoljavaju najviše standarde u pogledu kvalitete mora i ostalih resursa na i u blizini plaže.